​Velkommen til HL Stilladser ApS - Gå til forsiden

Ring på telefon: 48 31 97 31​

Tilgå den ønskede side, ved at klikke på ét af logoerne.​

​Totalinddækning omkring og over stilladser

​HL Stilladser ApS er din professionelle og erfarne samarbejdspartner, når det kommer til totalinddækning af stilladser. Vi holder til i Gilleleje og Skovlunde, men vi udfører gerne totalinddækning i hele København og Nordsjælland.

Grundig rådgivning om korrekt totalinddækning

​En totalinddækning er både lodret omkring stilladset til at beskytte byggeriet mod vind og vejr, samt vandret hen over taget, hvis der skal lægges et nyt tag på ejendommen. Vi tilbyder altid grundig rådgivning om inddækning og overdækning af stilladser. Ofte er det ikke nødvendigt at dække hele stilladset til.

HL Stilladser ApS har 30 års erfaring med stilladsudlejning, stilladsmontering og totalinddækning af stilladser, og vi har altid lagt vægt på at bruge kvalitetsudstyr.​

​Samtidig lægger vi vægt på at have konkurrencedygtige priser. Det er naturligvis også vigtigt for os at overholde alle aftaler, betingelser og leveringstider i vores arbejde med stilladser.

​Med overtagelse af Murerlaugets Hejseværker af 1919 Øst A/S kan vi også tilbyde udlejning af byggehejs i forbindelse med byggeri, renovering og restaurering af huse og bygninger i alle former og størrelser. Det betyder, at vi kan tilbyde totalløsninger inden for stilladsarbejde.

Få rådgivning og et godt tilbud på inddækning

​Kontakt os gerne for at få professionel rådgivning og sparring om udlejning af stillads og totalinddækning. Vi er altid klar med et uforpligtende tilbud på stilladsarbejde. 

I kan ringe til HL Stilladser ApS på telefon 21 77 97 31, eller I kan sende en e-mail til hl@hl-stilladser.dk.

​​

Kontakt HL Stilladser ApS

Smede-Åsen 2

3250 Gilleleje

Mobil: 21 77 97 31

Telefax: 4831 9750

Telefon: 48 31 97 31

hl@hl-stilladser.dk

Byg Garanti

​Vi er medlem af Dansk Byggeri. Dette sikrer din garanti for et godt, veludført arbejde. Læs mere om Byg Garanti her.

Søg produkter

Her kan du søge direkte efter produkter eller informationer på HL Stilladser ApS' hjemmeside. Skriv søgeord: