​Velkommen til MH Øst ApS - Gå til forsiden

Tilgå den ønskede side, ved at klikke på ét af logoerne.​

Om virksomheden

​Den 28. marts 1919 oprettede Københavns Mur- og Stenhuggerlaug "Murerlaugets Hejseværker" med firmaadresse/domicil på Fuglebakkevej 92 Frederiksberg.

Baggrunden for dette var selvfølgelig at opnå både en økonomisk og en praktisk fordel. Medlemmerne var forpligtiget til kun at bruge laugets hejsemateriel.

Den store succes med hejsemateriel betød snart, at også andet materiel end hejs blev tilknyttet. Gennem årene oprettedes afdelinger for gravemaskiner, el-arbejde, diamantboring m.v.

Senere solgte Københavns Murerlaug alt materiel til 3 stilladsfirmaer, der omdøbte selskabet til MH Materiel A/S og man lejede sig ind i Laugets bygninger på Fabriksparken i Glostrup. Der oprettedes en Jyllandsafdeling i Vejle.

I august 1995 flyttede MH Materiel A/S til Hvidovre, nu med navnet Murerlaugets Hejseværker af 1919 Øst A/S.

Samtidigt med flytningen blev Jyllandsafdelingen udskilt som selstændigt selskab.

I september måned 2003 overtog MH Øst A/S alle Hillerød Elevator Fabriks (HEFA) byggehejs. Heraf var mange nye og tilpasset byggepladsernes krav om komfort og sikkerhed.

Vi benyttede da lejligheden til at ophugge 30 gamle Hillerød Wirehejs, således at vi fra 2003 kun har været i stand til at levere gode velfungerende byggehejs.

Vi har ligeledes løbende fornyet beholdningen af varmekanoner af typen Thermox/Comeco 110.

Den 1. september 2010 blev det "gamle" MH af 1919 overtaget af stilladsmester Helge Larsen, der i forvejen har stilladsfirmaet HL Stilladser. Vort nye navn er let genkendelig: Murerlaugets Hejseværker af 2010 Øst ApS.​

Kontakt MH Øst ApS

Mileparken 2

2740 Skovlunde

Telefon: 36 77 38 00

Telefax: 3677 0613

hl@mh-oest.dk

Byg Garanti

​Vi er medlem af Dansk Byggeri. Dette sikrer din garanti for et godt, veludført arbejde. Læs mere om Byg Garanti her.

Søg produkter

Her kan du søge direkte efter produkter eller informationer på HL Stilladser ApS' hjemmeside. Skriv søgeord: