​Velkommen til MH Øst ApS - Gå til forsiden

Tilgå den ønskede side, ved at klikke på ét af logoerne.​

Kundeservice​

Vi har et stort antal byggehejs med varierende egenskaber, idet en hejseopgave i mange tilfælde er speciel og tilpasset det eller de produkter man ønsker byggehejset skal kunne klare. Dette både med hensyn til vægt og kravet til hejsestolens størrelse.

I langt de fleste udlejningstilfælde sender vi en af vore montører ud på selve byggepladsen og besigtiger opstillingsstedet og får af kunden defineret kravene til kapacitet m.v.

At vore mange byggehejs til stadighed lever op til kundens forventninger og til myndighedernes miljø- og sikkerhedskrav, sikres af vore erfarne smede hjemme på værkstedet og af vore hejsemontører "ude i byen".

Vi har igennem de sidste år haft en præcist defineret målsætning omkring vor servicering af byggehejs opsat i storkøbenhavn. Indløber der en telefonisk melding om fejl på et af vore byggehejs, skal vi være fremme på byggepladsen indenfor 1 time! Vi ved jo, at der på byggepladsen er hårdt brug for byggehejset. Der står i mange tilfælde mandskab og "venter".​

Vi er lidt stolte af, at denne målsætning bliver opfyldt i mere end 90% af de tilfælde, hvor der meldes om fejl.

På alle byggehejs i brug, skal der forefindes en ajourført servicerapport visende datoen for det sidst udførte eftersyn, således at tilsynsmyndighederne kan konstatere, at opsætning og instruks om brugen af hejset er foretaget af autoriseret mandskab.

Vi kan således også tilbyde servicering af andre byggehejs end vore egne, det være sig både klargøring/reparation og opsætning af fremmede hejs.

Vi glæder os til at klare Deres næste hejseopgave.

Vi er medlem af Dansk Byggeri, Bygningsentreprenørsektionen.​

Kontakt MH Øst ApS

Mileparken 2

2740 Skovlunde

Telefon: 36 77 38 00

Telefax: 3677 0613

hl@mh-oest.dk

Byg Garanti

​Vi er medlem af Dansk Byggeri. Dette sikrer din garanti for et godt, veludført arbejde. Læs mere om Byg Garanti her.

Søg produkter

Her kan du søge direkte efter produkter eller informationer på HL Stilladser ApS' hjemmeside. Skriv søgeord: